Training & Advies

Training

Hoe is het gesteld met de kennis en kunde van uw medewerkers? Hoe zit het met de kennis en kunde van uw concullega’s? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied?

Het trainen van medewerkers en uzelf is absolute voorwaarde om als bedrijf of organisatie toekomstbestendig te zijn. Daarnaast zijn uw medewerkers het waard om in te blijven investeren en is het een feit dat medewerkers die de kans krijgen om ‘te leren’ beter bij de zaak betrokken zijn, productiever worden en ook nog eens langer verbonden blijven aan uw organisatie.

Nextworker stelt samen met u een plan op voor uw organisatie. Wij hebben de mensen met ervaring en het netwerk die uw bedrijf en uw medewerkers kunnen doorlichten en u een aantrekkelijk en passend scholingsaanbod kunnen doen.

Advisering

Omdat wij inmiddels honderden bedrijven en organisaties hebben mogen bezoeken en van binnen en buiten hebben gezien, durven wij onszelf experts te noemen waar het gaat om bedrijfsadvisering. Natuurlijk hebben wij niet alle kennis en kunde in huis, maar beschikken wij over een uitgebreid netwerk van deskundigen waar wij altijd een beroep op kunnen doen. U kunt bijvoorbeeld denken aan juristen, accountants, belastingadviseurs, IT’ers, marketing- en brandingbureaus en internet- en websitespecialisten.

Samen met u kijken we naar de haalbare en betaalbare oplossingen!