Ons team

Seyit Yeyden
Heeft na ruime ervaring in Human Resources de functie van wethouder uitgeoefend in Helmond en is hierna voorzitter geweest van het deelgemeentebestuur Feijenoord.

Turan Yazir
Heeft na ruime ervaring als beleidsadviseur bij de Provincie Zuid-Holland en de Kamer van Koophandel Rotterdam, als stadsdeelwethouder gewerkt bij de deelgemeente Feijenoord.

Murat Ersoy
Heeft ruime ervaring in recruitment en zijn specialisatie is headhunting, executive search en proces begeleiding.

Over Nextworker

Nextworker is een energiek bureau voor totaaloplossingen rond mens en organisatie. Onze oorsprong ligt in werving & selectie en mobiliteitsoplossingen voor zowel de profit als non-profit organisaties. Ons uitgangspunt bij het vinden van de juiste mensen is uw ambitie. Wij letten speciaal op de juiste match, de juiste persoonlijkheid en kijken naar de vraag achter de vraag. Onze missie is tweeledig:

  1. Werkgevers ontzorgen op het gebied van personeelszaken
  2. Mensen snel aan de juiste baan helpen

Bent u op zoek naar gemotiveerde, talentvolle en deskundige medewerkers? Bij ons bent u aan het goede adres, want Nextworker is expert in het detacheren, uitzenden, plaatsen, werven en selecteren van medewerkers. Ook kunnen wij een deel van de begeleiding en training van u uit handen nemen.

Wij zoeken voor u de juiste medewerkers voor uw bedrijf want werving en selectie van medewerkers is ontzettend belangrijk maar ook tijdrovend. Want hoe vindt je nou de juiste kandidaat met de juiste werkervaring? En ook nog eens een kandidaat die past bij de organisatie?

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de werving en selectie van vacatures op mbo+ en startend hbo-niveau. We hebben een breed aanbod van kandidaten in diverse branches in ons bestand.

Waarom kiest u voor Nextworker?

  • wij hebben de kennis en expertise in de verschillende branches
  • wij bespreken met u de betreffende vacature
  • wij hanteren het vijf-stappen-model:

Bent u op zoek naar medewerkers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met ons.