Op zoek naar werk? Laat je CV achter!

Ben je pas afgestudeerd of heb je de wil en het enthousiasme om voor ons te komen werken? Ben jij een hoger opgeleide starter of een ervaren specialist? Sta je open voor een volgende stap in je carrière? Wij helpen je graag verder! Laat dan je CV achter en wij nemen dan binnen één dag contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.

Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in de publieke als commerciële sectoren.

Publieke sectoren:

  • Overheid
  • Onderwijs
  • Gezondheidszorg
  • Woningcorporaties

Commerciële sectoren:

  • Techniek (bouw, civiel, ICT, elektrotechniek, werktuigbouw, industrie en scheepsbouw)
  • Logistiek
  • Financieel

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar professionals die het verschil kunnen maken. Zij willen graag professionals die mee kunnen denken met de uitdagingen van deze tijd.

Werken bij of via Nextworker betekent dat je keuze zult hebben tussen veel opdrachtgevers en opdrachten. Je krijgt de kans om zo veel mogelijk kennis en ervaring op te doen als je maar wilt en natuurlijk aan kunt. In veel van de gevallen zal via ons gedetacheerd worden. Op die manier behoud je de zekerheid van een vast contract en blijf je flexibel!

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Nextworker sta je niet stil in je ontwikkeling. Wij blijven je continu uitdagen om het beste uit jezelf te halen en jezelf te te blijven ontwikkelen en ontplooien. Dit doen we door onze persoonlijke begeleiding en coaching en het aanbieden van cursussen, opleidingsmogelijkheden en het ter beschikking stellen van ons netwerk.

Schrijf je zwz in!

Zie je nu geen passende vacature, maar ben je wel geïnteresseerd en heb je de ambitie om iets voor ons en onze opdrachtgevers te betekenen? Schijf je dan nu in voor onze flexibele schil.Samen met jouw gaan wij op zoek naar de ideale volgende stap in jouw carrière.

Upload hier je gegevens en je CV


[contact-form-7 404 "Not Found"]